Bobcats zijn zeer goed inzetbaar voor boerenwerk. Stallen uitmesten, erf aanvegen, vee voeren, zaagsel in ligboxen strooien. Ik gebruik deze bobcat al zes jaar in mijn eigen agrarisch bedrijf en het is verbazend hoeveel werk het bespaart.


Rundveeroosters vervangen of leggen
Rundveeroosters leggen is nu nog makkelijker! Met onze speciaal ontworpen roosterkraan kunnen we in alle hoeken van uw stal komen. Deze speciale kraan zorgt ervoor dat de gewichtsbelasting op de roosters minimaal is, wat de roosters in goede staat houdt en het werk veiliger maakt. <meer>

Roosters leggen Oude roosters weghalen Kluis kraken Stallen uitmesten

Vee redden met de bobcat
Het zo spoedig mogelijk uit de ligbox of van de roostervloer halen van een bezeerd of ziek dier is van essentieel belang voor een spoedig herstel. Er telt maar één ding en dat is een zachte en droge ondergrond van grond, gras of zand waar het dier 'houvast' heeft. Onderzoeken hebben aangegeven dat de helft van al deze dieren weer helemaal genezen zonder dat de veehouder hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Veehouders weten dat dit veel werk is. Met onze bobcat kunnen we bij u in de stal komen en eenvoudig de koe naar buiten helpen, waar deze beter kan herstellen.

Voor bijna heel Nederland Voor bijna heel nederland
Ik kan door 125cm Ik kan door 125 cm
<meer maten>
Volg ons ook op Twitter!   Volg ons ook op Facebook!