Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in het schoonmaken en onderhouden van bedrijfsterrein en parkeerterrein. Wij zorgen ervoor dat uw terrein er weer onkruidvrij en opgeruimd bij ligt. Een schoon terrein is namelijk het visite kaartje van uw bedrijf!
veegwerk
Het ontstaan van Veegwerk Oost ligt bij de tegenwoordig veel ingezette onkruidborstel waar tientallen bedrijven al dankbaar gebruik van maken. Ook onderhouds en schoonmaakbedrijven doen steeds vaker een beroep op de onkruidborstel in combinatie met de rolbezem die Bobcatwerk.nl al vele jaren tot ieders tevredenheid gebruikt. Door de hoeveelheid werk en het verhogen van de kwaliteit van het geleverde werk is het nu de tijd om een veegzuigwagen in te gaan zetten. Veegwerkoost.nl is dan ook een zelfstandig bedrijf met z’n wortels verbonden aan Bobcatwerk.nl. De gemeente laat geregeld de wegen reinigen, waarom zou u dat niet met uw terrein doen? Bij regelmatig onderhoud hopen modder, zand en bladeren zich niet op.

Met onze machines kunnen wij ook alle hoeken en randen goed schoonmaken, belangrijk want daar ligt vaak het meeste afval. Dit alles nu zonder stofoverlast te veroorzaken. U kunt nu reeds afspraken maken voor een reguliere veegbeurt of dit in combinatie te doen met het milieu vriendelijke onkruidborstelen.

Met vriendelijke groet,

Gerrit Voskamp namens Bobcatwerk.nl en Veegwerkoost.nl

Voor bijna heel Nederland Voor bijna heel nederland
Ik kan door 125cm Ik kan door 125 cm
<meer maten>
Volg ons ook op Twitter!   Volg ons ook op Facebook!